Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Кіану Рівз зіграв рослину в мультфільмі «Губка Боб»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіану Рівз зіграв рослину в мультфільмі «Губка Боб»

Рівз виконав епізодичну, але яскраву роль

15 листопада 2019, 14:20 comments2720
Поділіться публікацією:








Кіану Рівз зіграв рослину в мультфільмі «Губка Боб»

Кінокомпанія Paramount Pictures зараз працює над продовженням повноцінного мультфільму "Губка Боб 3", прем'єра якого відбудеться навесні 2020 року. В одній зі сцен з'явиться знаменитий голлівудський актор Кіану Рівз, проте в незвичному образі. Офіційний трейлер мультфільму був опублікований на YouTube-каналі студії і вже набрав понад 250 тис. переглядів.

Згідно з сюжетом, головні герої відправляються в небезпечну подорож, щоб відшукати вихованця Губки Боба – равлика Гері. На шляху вони зустрінуть перекоти-поле, що розмовляє, яке і зіграв зірка "Матриці" Кіану Рівз. Також у стрічці з'являться такі зірки, як Snoop Dogg і американський комік Реджі Уоттс.

Відомо, що пошуки друга приведуть морських мешканців в загублене місто, де повно веселощів, розваг і де важливо — не втратити голову. Прем'єра мультфільму запланована на травень наступного року.

Нагадаємо, що перша частина повнометражного фільму "Губка Боб" вийшла в 2004 році і зібрала в світовому прокаті понад 140 млн доларів. У 2015 році творці вирішили повторити успіх і випустили другу частину, касові збори якої склали понад 320 млн доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вийшов новий трейлер "Соніка", в якому художники змінили зовнішність головного персонажа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!