Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Рекорд побитий: збори «Джокера» перевищили мільярд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекорд побитий: збори «Джокера» перевищили мільярд доларів

«Джокер» зібрав мільярд доларів у прокаті, установивши ще один рекорд

18 листопада 2019, 19:30 comments2395
Поділіться публікацією:
Рекорд побитий: збори «Джокера» перевищили мільярд доларів

Скандальна психологічна драма "Джокер", прем'єра якої відбулася на початку жовтня 2019 року, зібрала в світовому прокаті більше мільярда доларів. Про це повідомляє Forbes.

Так, станом на 16 листопада касові збори "Джокера" подолали мільярдну позначку в прокаті всього за 40 днів. Згідно з офіційними даними, це перший фільм в історії з віковим рейтингом R (+16), який зібрав у кінотеатрах таку велику суму. Незважаючи на маленький бюджет фільму, який становить 55 млн доларів (згідно з іншим джерела – 62 млн), старт був дуже успішним, за перший вікенд він приніс 93 млн доларів і відразу потрапив в топ-10 кращих фільмів всіх часів.

Сюжет фільму розповідає історію переродження Артура Флека, який хотів дарувати людям посмішки і сміх, але обставини зовнішнього світу "ламають" головного героя, і він перетворюється на маніяка-вбивцю. Кінокритики та глядачі були не тільки схвильовані сюжетом кінострічки, але й приголомшливою грою актора Хоакіна Фенікса, який зіграв Джокера.

На даний момент, скандальний фільм Тодда Філліпса увійшов у трійку фільмів, виробництвом якого не займалися такі кіностудії, як Disney і Universal, але які за останній рік зібрали в прокаті більше мільярда доларів.

Нагадаємо, що "Джокер" також став першим в рейтингу найприбутковіших кінокоміксов, посунувши з лідерського місця культову "Маску". А також потрапив у трійку найкращих фільмів, які зібрали в прокаті понад 900 млн доларів при маленькому бюджеті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Джокер" претендує на премію "Оскар" в 16 номінаціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!