Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Чи буде продовження «Джокера»: режисер фільму зробив важливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде продовження «Джокера»: режисер фільму зробив важливу заяву

Мережа «спалахнула» від новини про продовження фільму «Джокер»

21 листопада 2019, 19:05 comments2656
Поділіться публікацією:
Чи буде продовження «Джокера»: режисер фільму зробив важливу заяву

Режисер скандального "Джокера" Тодд Філліпс, який не очікував, що фільм поб'є безліч рекордів за касовими зборами, зробив важливу заяву щодо продовження кінострічки. Про це повідомляє видання The Playlist.

Сьогодні, 21 листопада, в мережі з'явилася інформація про те, що кінокомпанія Warner Bros. нібито обговорила з кінематографістом Тоддом Філліпсом деталі зйомок другої частини "Джокера". Західне джерело стверджувало, що в Голлівуді дали "добро" і на головну роль знову запросять 45-річного актора Хоакіна Фенікса, чию гру в ролі Артура Флека високо оцінили не тільки глядачі, але і кінокритики.

Однак на спеціальному показі кінострічки, режисер фільму спростував цю інформацію, заявивши, що вона з'явилася нізвідки. Виявилося, що Філліпс не зустрічався з головною Warner Bros. і не підтверджував зйомки продовження "Джокера".

При цьому, кінематографіст підкреслив, що питання про створення сиквела піднімалося, адже фільм при маленькому бюджеті зумів підняти в світовому прокаті більше мільярда доларів. Але конкретики поки немає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психологічний трилер "Джокер" номінований на престижну кінопремію "Оскар" в 16 номінаціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!