Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Продовження «Кріпосної»: коли вийде третій сезон серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Продовження «Кріпосної»: коли вийде третій сезон серіалу

Зараз йде робота над сценарієм нового сезону

22 листопада 2019, 12:50 comments4773
Поділіться публікацією:
Продовження «Кріпосної»: коли вийде третій сезон серіалу

Українська костюмована драма "Кріпосна", прем'єра якої відбулася навесні 2019 року, отримає продовження. Телеканал СТБ офіційно підтвердив, що йде робота над сценарієм третього сезону. Про це повідомляє видання Hochu.

В Україні серіал пройшов з приголомшливим успіхом. Рейтинги були настільки високі, що "Кріпосна" стала кращим серіалом березня серед українських телеканалів. У центрі сюжету селянка Катерина, яку виховувала дружина поміщика, як власну доньку. Героїня дуже добра, наївна і справедлива, але її життя різко змінюється і Каті належить пройти через безліч труднощів.

Другий сезон серіалу вийшов на екрани восени 2019 року і закінчився весіллям Катерини і її коханого Андрія Жадана. Але раптово в церкву забігає чоловік у плащі і вбиває нареченого на очах у всіх. Глядачі завмерли в очікуванні нових серій і сподіваються, що головний герой буде жити. У мережі навіть пройшов флешмоб #жаданживи на підтримку улюбленого персонажа.

Проте, творці фільму не розголошують інформації щодо того, чи будуть воскрешати коханого Катерини. Відомо лише, що зараз йде робота над сценарієм 48 серій, а після цього буде оголошено кастинг на нових героїв драми.

Планується, що прем'єра третього сезону "Кріпосної" відбудеться у 2021 році.

Нагадаємо, що після приголомшуючого успіху в Україні, права на показ серіалу викупили 9 країн, серед яких Польща, Литва і Македонія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Кріпосна" розповіла, чому пішла від свого нареченого, будучи вагітною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!