Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зірка «Гаррі Поттера» зіграє роль королеви Єлизавети ІІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гаррі Поттера» зіграє роль королеви Єлизавети ІІ

Імелда Стонтон зіграє королеву в третьому сезоні серіалу

23 листопада 2019, 11:20 comments2365
Поділіться публікацією:
Зірка «Гаррі Поттера» зіграє роль королеви Єлизавети ІІ

63-річній британській акторці Імелді Стонтон, яка зіграла першого заступника Міністра магії-Долорес Амбрідж в "Гаррі Поттері" запропонували роль королеви Великобританії.

Британський серіал "Корона", прем'єра якого відбулася ще в 2016 році, розповідає історію правління нинішньої королеви Великобританії Єлизавети II. Але в третьому сезоні кінострічки роль Її Величності буде виконувати 45-річна актриса Олівія Колдман. Змінити акторський склад доведеться в п'ятому і шостому сезоні "Корони", так як королева повинна буде виглядати старшою.

Творці фільму не хочуть вдаватися до цифрової технології "зістарювання" акторів, бо це забирає надто багато часу. Було прийнято рішення замінити головну актрису, і без жодних кастингів і проб на роль королеви Єлизавети II затвердили Імелду Стонтон. Їй доведеться зіграти життя Її Величності в один з найскладніших періодів, серед яких розлучення її сина принца Чарльза і принцеси Діани.

Відомо, що в листопаді поточного року стартував третій сезон "Корони", в якому будут розповідатися події 1964-1976 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився новий трейлер серіалу "Новий тато", в центрі якого знаходиться понтифік з дуже нестандартними для своєї посади поглядами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!