Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Ілон Маск з'явився в новій серії мультсеріалу «Рік та Морті»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск з'явився в новій серії мультсеріалу «Рік та Морті»

Ілон Маск постане в образі винахідника з бивнями

25 листопада 2019, 18:10 comments2237
Поділіться публікацією:
Ілон Маск з'явився в новій серії мультсеріалу «Рік та Морті»

У листопаді поточного року стартував четвертий сезон мультсеріалу "Рік та Морті" і в одній з серій глядачі можуть побачити пародійного персонажа Ілона Маска, якого озвучив сам підприємець.

Творці мультсеріалу в новому сезоні продовжують розповідати про пригоди генія — соціопата Ріка Санчеза і його невдачливого онука Морті, які подорожують по галактиках. В третьому епізоді вони відправляються в паралельний всесвіт, щоб створити робота, а допомогти їм у цьому має засновник компанії "Tuskla" Ілон Туск. За сюжетом, у винахідника виросли бивні. Озвучити пародійного персонажа погодився сам американський мільярдер Ілон Макс.

Ще в березні поточного року він на своїй сторінці в Twitter натякав на свою появу в мультсеріалі, але ніхто не звернув на це особливої уваги. Тепер стало ясно, про що йшла мова.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку 2019 року творці мультфільму "Рік та Морті" запустили незвичайний конкурс, переможець якого повинен був відвідати їх студію і стати одним із персонажів мультсеріалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!