Головна Новини Дозвілля фільми і серіали В Marvel працюють над створенням нового лиходія
commentss НОВИНИ Всі новини

В Marvel працюють над створенням нового лиходія

На сайті компанії повідомляється, що новим лиходієм стане Доктор Дум

26 листопада 2019, 19:41 comments2807
Поділіться публікацією:
В Marvel працюють над створенням нового лиходія

З'явилися перші припущення і нові факти зі світу коміксів cтосовно нового лиходія кіновсесвіту "Марвел".  Повідомляється, що кіностудія "Марвел" всерйоз задумалась над зняттям фільму за коміксом "Секретні війни". Більш того, вони навіть перебувають на ранній стадії розробки проекту.  Головним лиходієм цієї історії є Доктор Дум. Фанати вважають, його могутніший навіть за самого Таноса.

 Також зазначається, що недавній фільм про людину павука, який також з'являвся у "Месниках", заклав фундамент до майбутньої історії і навіть дав пряме відсилання на нього, дотримуючись логіки оповіді.

На сайті компанії повідомляється, що новим лиходієм стане Доктор Дум.  Він доставить героїв на космічний острів або планету і змусить їх битися.  

Також відзначається, що є натяки на зацікавленість студії в тому, щоб повернути братів Руссо в команду, з огляду на їх попередній успіх.  Раніше вони заявляли, що "Секретні війни" — це та історія, яка поверне їх до роботи над кіновсесвіту Marvel.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що Marvel планує масштабний кросовер "Месники проти Людей Ікс" для франшизи "Месники".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кіновсесвіт Marvel поповниться новими героями.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!