Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Продюсер "Сімпсонів" спростував закриття серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Продюсер "Сімпсонів" спростував закриття серіалу

Мультсеріал безперервно виходить на американському телебаченні з 1989 року

29 листопада 2019, 19:35 comments1967
Поділіться публікацією:
Продюсер "Сімпсонів" спростував закриття серіалу

Днями з'явилися чутки про те, що культовий американський мультсеріал "The Simpsons" хочуть закрити. Так, автор музики до мультсеріалу Денні Ельфман натякнув на те, що історія сімейства Сімпсонів підходить до завершення. Він не став нічого точно стверджувати, але припустив, що сезон, який вийшов може стати останнім.

І ось, вчора на своїй сторінці в Twitter продюсер мультфільму Ел Джин спростував інформацію про те, що "The Simpsons" закриється в наступному році, після 32-го сезону.

"Ми, звичайно, вам дякуємо, але наступна стаття є помилковою", – написав шоураннер, посилаючись на публікацію видання Guardian, яка називається: "Прощай, карамба! Композитор Сімпсонів поділився, що шоу "йде до завершення".

Нагадаємо, перша серія "The Simpsons" вийшла в 1989 році, і ось вже за 30 років на екранах він отримав безліч премій і нагород, зокрема двічі потрапив в Книгу Рекордів Гіннеса. Також варто відзначити, що мультсеріал отримав визнання не тільки в Америці, але і по всьому світу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що творці "Сімпсонів" планують випустити другий повноцінний фільм про жителів Спрінгфілда.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!