Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Аватар 2»: з'явився новий кадр зі зйомок самого очікуваного фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Аватар 2»: з'явився новий кадр зі зйомок самого очікуваного фільму

Новий кадр розкриває деякі подробиці фільму

2 грудня 2019, 18:40 comments2513
Поділіться публікацією:
«Аватар 2»: з'явився новий кадр зі зйомок самого очікуваного фільму

Триває активна робота над зйомками другої частини науково-фантастичного фільму "Аватар 2", прем'єру якого переносили вже кілька разів. Шанувальників за терпіння вирішили порадувати новим кадром зі знімального майданчика. Фотографію було опубліковано на сторінці в Twitter групи "Avatar".

На кадрі видно, як знімають "морську" сцену, тому там зображений резервуар з водою і флагманський корабель "Морський дракон". Зйомки фільму проходять в Південній Каліфорнії на одному з майданчиків, яку режисер орендував на 5 років.

Відомо, що сюжет фільму розповість історію народу на'ві, які населяють планету Пандору, а також розповість про життя головних героїв. Прем'єра другої частини запланована на 2021 року, третя частина з'явитися в 2023 році і наступні частини будуть виходити з перервою в два роки. Всього режисер планує випустити 5 частин, на які виділили орієнтовно по 250 млн доларів. Зараз йде робота над сценаріями всіх майбутніх частин, тому що вони будуть пов'язані однією сюжетною лінією.

Безымянный.png

Нагадаємо, що перша частина "Аватара" вийшла в 2009 році і викликала справжній фурор. Кінокартина в світовому прокаті зібрала понад 2,6 млрд доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що режисер "Аватара" Джеймс Кемерон показав, як проходять зйомки другої частини фільму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!