Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Через 30 років: Disney вирішила перезапустити ще одну комедію
commentss НОВИНИ Всі новини

Через 30 років: Disney вирішила перезапустити ще одну комедію

Нова комедія стане продовженням оригінального сюжету

6 грудня 2019, 18:45 comments2874
Поділіться публікацією:
Через 30 років: Disney вирішила перезапустити ще одну комедію

Всесвітньо відома кінокомпанія Disney вирішила порадувати шанувальників ще одним перезапуском комедії 1989 року, яка називається "Кохана, я зменшив дітей". Про це повідомляє видання Variety.

Відомо, що фільм продовжить сюжетну історію оригіналу і розповість про винахідника Залінські. Над проектом працюватиме американський режисер Джо Джонстон, який був постановником оригінального фільму. Перезапуск комедії буде називатися Shrunk, одну з ролей у ньому зіграє комік Джош Гад, який і запропонував ідею ребуту.

Нагадаємо, що фільм "Кохана, я зменшив дітей" 1989 року був неймовірно успішним і при бюджеті в 18 млн доларів зібрав у прокаті понад 220 млн. Ця кінострічка протягом п'яти років була наймасовішою в історії кінокомпанії. Після цього, творці вирішили повторити успіх фільму і випустили ще дві частини, але вони виявилися менш успішними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кінокомпанія Disney планує зняти новий фільм з франшизи "Планета мавп", але невідомо, буде він продовженням сюжету або новою історією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!