Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фанати «Зоряних воєн» захотіли емодзі з малюком Йодою
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанати «Зоряних воєн» захотіли емодзі з малюком Йодою

Малюк Йода завоював загальну любов шанувальників

11 грудня 2019, 15:35 comments2852
Поділіться публікацією:
Фанати «Зоряних воєн» захотіли емодзі з малюком Йодою

В листопаді поточного року на стримінговому сервісі Disney+ стартував новий фантастичний серіал "Мандалорець", який є частиною всесвіту "Зоряних воєн". Всього кілька епізодів кінострічки викликали неймовірний ажіотаж, глядачам сподобався не тільки сюжет, але і один з персонажів. На сайті сһаngе.org шанувальники серіалу створили петицію з проханням внести малюка Йоду в список емодзі.

На даний момент петиція зібрала близько 11 тисяч підписів і кількість бажаючих отримати милий смайлик із зображенням персонажа, продовжує збільшуватися. Автор петиції підкреслив, що малюк Йода вкрав серця тисячі людей, тому повинен зайняти почесне місце на клавіатурі, поряд з іншими смайликами.

Нагадаємо, що відразу після виходу фільму на екран, малюк Йода став зіркою мемів і отримав офіційну сторінку в Twitter. Незважаючи на те, що істота з вигляду маленька і беззахисна, згідно з сюжетом, їй 50 років і вона належить до раси довгожителів, як і легендарний магістр Йода з "Зоряних воєн".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що серіал "Мандалорець" б'є рекорди за переглядами і визнаний найпопулярнішим серіалом в світі за 2019 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!