Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо 10 кращих акторів 2019 року за версією The New York Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо 10 кращих акторів 2019 року за версією The New York Times

У рейтингу опинилися такі актори, як Бред Пітт, Ді Капріо і Дженіффер Лопес

12 грудня 2019, 15:10 comments3331
Поділіться публікацією:
Названо 10 кращих акторів 2019 року за версією The New York Times

Відоме американське видання The New York Times підвело підсумки року в кіноіндустрії і назвало імена 10 акторів, які проявили себе найкраще. Про це повідомляється на сайті газети.

Редактори видання стверджують, що в рейтинг увійшли актори, які за 2019 рік змогли здивувати, надихнути і навіть шокувати своєю роботою в кіно.

Отже, лідером рейтингу став 36-річний американський актор Адам Драйвер, якого відзначили за чудову гру у фільмі "Шлюбна історія". Комедійна драма, що оповідає про складноий процес розлучення режисера і актриси, не залишила байдужим ні кінокритиків, ні глядачів.

На другому місці виявилася 36-річна кенійсько-мексиканська актриса, яка зіграла головну роль у фільмі жахів "Ми". Кінокартина отримала високі оцінки кінокритиків і зібрала в світовому прокаті більше 255 млн доларів. Третє місце у рейтингу отримав голлівудський актор Бред Пітт за роботу у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу...в Голлівуді" і за кінострічку "До зірок".

На четвертому місці в списку виявився Антоніо Бандерос, який зіграв режисера, переживаючого творчу кризу, в кінокартині "Біль і слава". Далі в рейтингу йде 50-річна красуня Дженніфер Лопес, яка підкорила глядачів не тільки своєю акторською грою, але і спокусливими танцями у фільмі "Стриптизерки".

Сьоме місце дісталося Скарлет Йоханссон за головну роль у картині "Шлюбна історія", а восьме місце отримав 76-річний Роберт де Ніро, який вразив грою в кримінальному фільмі "Ірландець". На дев'ятому місці опинилася Елізабет Мосс за драму "Її запах" і останнє місце дісталося Леонардо Ді Капріо, який чудово впорався зі своєю роллю у фільмі "Одного разу... в Голлівуді".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кінокритики назвали 10 найгірших фільмів цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!