Стало відомо, коли вийде четверта "Матриця"

До ролі Нео в новій «Матриці» повернеться Кіану Рівз

Всесвітньо відома кінокомпанія Warner Bros. порадувала шанувальників науково-фантастичного бойовика "Матриця", оголосивши дату виходу нової частини фільму. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Режисери трьох попередніх частин "Матриці" Лана і Ліллі Вачовські ще в червні 2019 року заявили про те, що фільм отримає нове життя. Деталі сюжету картини тримаються в секреті, але відомо, що улюблених героїв зіграють колишні актори. До своїх ролей повернуться Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс, які зіграли Нео і Трініті.

Прем'єра нової частини фантастичного бойовика запланована на 21 травня 2021 року, сценарій сюжету вже готовий, тому в наступному році почнуться зйомки.

Нагадаємо, що голлівудський актор Кіану Рівз, який зіграв головну роль у попередніх частинах "Матриці" вже прочитав сценарій нового фільму і поділився своїми враженнями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кінокомпанія Disney вирішила зняти ще один фільм по франшизі "Планета мавп", але поки невідомо, чи буде він продовженням історії.