Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У Голлівуді знімуть ще одну версію «Майстра і Маргарити»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Голлівуді знімуть ще одну версію «Майстра і Маргарити»

Прем'єра фільму «Майстер і Маргарита» відбудеться не скоро

13 грудня 2019, 17:20 comments2023
Поділіться публікацією:
У Голлівуді знімуть ще одну версію «Майстра і Маргарити»

57-річний австралійський режисер Баз Лурман, відомий за фільмами "Великий Гетсбі" та "Ромео+Джульєтта", придбав права на екранізацію відомого роману Михайла Булгакова "Майстер і Маргарита". Про це повідомляє видання GQ.

Баз Лурман заявив, що давно хотів попрацювати саме над цим проектом, тому що на протягом 20 років захоплюється цією книгою і відчуває  з нею особливий зв'язок. Студія, яка належить режисеру, отримала права на екранізацію і позитивну реакцію від фонду письменника.

Поки невідомо, коли почнуться зйомки фільму і де вони будуть проходити. На початку наступного року Лурман повинен приступити до роботи над проектом про Елвіса Преслі, тому нову версію "Майстра і Маргарити" світ зможе побачити не скоро.

Нагадаємо, що над екранізацією "Майстра і Маргарити" хотіли попрацювати багато кіностудій, в тому числі і Warner Bros, але тоді їй не вистачило бюджету для реалізації ідеї. У 1989 році вийшов 4-серійний фільм "Майстра і Маргарити" від режисера Мацея Войтишко, він був вельми популярний в Польщі. Але найбільш вдалою екранізацією романа поки вважається серіал Володимира Бортка, який вийшов на екрани в 2005 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський телеканал екранізує "Анну Кареніну".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!