Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»: у мережі з'явилися перші відгуки
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»: у мережі з'явилися перші відгуки

Західні критики заявили, що дев'ятий фільм «Зоряних воєн» не виправдав очікування

19 грудня 2019, 02:09 comments3407
Поділіться публікацією:
«Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»: у мережі з'явилися перші відгуки

Прем'єра дев'ятого епізоду всесвітньовідомої кіносаги "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження" (Star Wars: The Rise of Skywalker) в Україні відбудеться сьогодні, 20 грудня. Прем'єрний показ відбувся 16 грудня в Лос-Анджелесі. У мережі вже з'явилися перші відгуки американських кінокритиків. І вони здебільшого виявилися негативним. Про це пише "Голос Америки".

На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав тільки 56% позитивних відгуків і статус "гнилий помідор". Відзначається, що фільм отримує статус "свіжого", якщо його рейтинг перевищує 60%. Користувачі ресурсу зробили висновок – фільму не вистачило фантазії, але він став гідним завершенням саги, яка багатьом полюбилася.

Користувачі найбільшої у світі бази даних та веб-сайту про кінематограф IMDB в основному також негативно оцінили фільм "Зоряні війни: Скайвокер. Восход", правда, відгуків ще досить мало.

Видання USA Today зазначає, що, незважаючи на очікування фанатів, сага закінчується з пишністю і розчаруванням – режисер Джей Джей Адамс не скористався можливістю створити щось особливе і поставив крапку занадто безпечно.

Видання The Atlantic пише, що останній фільм кіносаги сповнений ностальгією, яку оцінили як фанати перших фільмів з 70-х років, так і ті, хто познайомився з історією відносно недавно. Оглядачі зазначили, що режисер дуже вдало вводив у фільм нових героїв, але закінчення їх сюжетних ліній виявилося досить розпливчастим.

В Fox News назвали закінчення саги бездушним і занадто закрученим. А в Forbes написали, що рейтинги дев'ятого фільму виявилися набагато нижче інших частин кіносаги.

Раніше "Коментарі" писали, що Amazon купив права на новий документальний фільм про Ріанну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!