Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найочікуваніші фільми 2020 року за версією IMDb
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найочікуваніші фільми 2020 року за версією IMDb

У рейтингу опинилися десять фільмів

20 грудня 2019, 13:40 comments4379
Поділіться публікацією:
Названо найочікуваніші фільми 2020 року за версією IMDb

Всесвітньо відома онлайнова база фільмів Internet Movie Database (IMDb) представила свій список фільмів 2020 року, яких глядачі чекають найбільше. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Лідером у списку виявився супергеройський фільм "Хижі птахи", прем'єра якого запланована на 6 лютого наступного року. Сюжет стрічки розповість про дівчину Джокера –лиходійку Харлі Квінн, яку зіграє Марго Роббі.

Друге місце отримав фільм "Соник в кіно", де творці поєднали анімацію і живу гру акторів. Його прем'єра теж відбудеться в лютому 2020 року, незважаючи на те, що спочатку Соник повинен був вийти на екрани в минулому місяці. Глядачі розкритикували зовнішність персонажа, тому його довелося перемалювати.

Третє місце дісталося американському бойовику "Топ Ган: Меверік", де головну роль зіграв Том Круз. Вихід цієї стрічки запланований на липень 2020 року. Далі в списку йде 25-й фільм про Джеймса Бонда під назвою "Не час помирати", який глядачі побачать у квітні.

Крім цього, в рейтинг найбільш очікуваних фільмів потрапили: "Диво-жінка" (прем'єра в червні), "Чорна вдова" (квітень), "Мулан" (березень), "King's Man: Початок" (вересень), "Дюна" (грудень), "Форсаж 9" (травень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми в цьому році визнали найбільш провальними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!