Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Роберт Дауні-молодший випустив власний серіал
commentss НОВИНИ Всі новини

Роберт Дауні-молодший випустив власний серіал

Серіал транслюється на Youtube

28 грудня 2019, 12:40 comments3717
Поділіться публікацією:








Роберт Дауні-молодший випустив власний серіал

Актор Роберт Дауні-молодший, якого багато хто любить за роль Залізної людини у фільмах всесвіту Marvel, оголосив про запуск власного проекту. Разом зі своєю дружиною Сьюзан він запустив на Youtube документальний серіал.

Нове шоу створено для платформи YouTube Originals і називається "Age of AI" ("Ера штучного інтелекту"). Це освітній проект, в якому актор розповість про останні досягнення в даній області і розвіє популярні міфи.

Прем'єра "The Age of A. I." відбулася 18 грудня, і на даний момент користувачам платформи доступні 4 з 8 серій, а друга половина буде доступна 15 січня. Звичайні користувачі також можуть дивитися по 1 епізоду шоу кожен тиждень, але з рекламними вставками.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що бійка між мишами в лондонському метро: краща фотографія тварин в 2019 році. На думку, студента факультету біології Брістольського університету кращим способом фотографування диких тварин є очікування. Так, він ліг на платформу однієї зі станцій метро, чекаючи гарного кадру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!