Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися на свята: 7 кращих новорічних фільмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися на свята: 7 кращих новорічних фільмів

Ці фільми піднімуть настрій і допоможуть поринути в атмосферу свят

1 січня 2020, 13:00 comments2953
Поділіться публікацією:
Що подивитися на свята: 7 кращих новорічних фільмів

Після святкування Нового року, бою курантів, наповнених келихів шампанського і накритих столів, на всіх чекає ще кілька днів вихідних, які потрібно буде чимось зайняти. Для тих, хто не хоче багато гуляти по морозу, скрасити затишний сімейний вечір допоможуть різдвяні фільми.

Один удома (1990)

Улюблена мільйонами глядачів і одна з найсмішніших сімейних комедій, яку ми з задоволенням переглядаємо з року в рік і все також веселимося забавному сюжету і кмітливості головного героя, якого зіграв Маколей Калкін.


Реальна любов (2003)

Чарівний і романтичний різдвяний фільм про чудеса, які трапляються... чи не трапляються. Кожна з історій відбувається ніби окремо, але в підсумку виходить, що всі персонажі так чи інакше пов'язані один з одним.


Різдвяна історія (2009)

Ще одна екранізація повісті Чарльза Діккенса, яку зняв майстер режисури Роберт Земекіс і студія Дісней. Головних героїв — трьох привидів і самого скнару Скруджа — зіграв Джим Керрі. Не дивлячись на новизну мультиплікаційного фільму, ця історія вже давно стала класикою різдвяної тематики і швидко полюбилася глядачам по всьому світу.


"Секретна служба Санта-Клауса" (2011)

Ніколи не замислювалися про те, як Санта-Клаус встигає за одну ніч розвезти стільки подарунків? Творці мультфільму "Секретна служба Санта-Клауса" знають відповідь на це питання. Секрет Санти – це величезна армія дисциплінованих ельфів, суперсучасне обладнання і налагоджена система упаковки і доставки іграшок, яка майже не дає збоїв.

Новорічний корпоратив (2016)

Сюжет цієї історії закручений навколо молодого чоловіка, який живе своїм звичайним і спокійним життям, навіть не здогадуючись, що в його компанії великі проблеми. За сюжетом "Новорічного корпоративу" його сестра, будучи генеральним директором компанії, погрожує закрити філію свого недбайливого братика, якщо той не підніме показники. І тут в голову нашому герою приходить геніальна ідея — необхідно забабахати грандіозну різдвяну вечірку.


Дуже погані матусі 2 (2017)

У центрі сюжету знаходяться молоді, харизматичні та гарні мами. Всі вони різні, але кожна з них прекрасна по-своєму і саме тому їм вдається відмінно доповнювати один одного. Напередодні Нового року кожна з них налагодила відносини у своїй родині і готова була розпочати передріздвяні турботи. Проте грандіозні плани святково налаштованих подруг зруйнують їх матері, які раптово вирішують відвідати своїх дочок.


Ніколь (2019)

Різдвяна казка 2019 року "Ніколь" розповість про незвичайну сім'ю, для якої різдвяна ніч – це не лише сімейне свято, але і найпродуктивніший робочий час. Кріс Крінг, глава сім'ї, багато років виконує місію Санта-Клауса, однак в один момент він розуміє, що йому пора покидати образ виконавця бажань. Він хоче передати пост своєму синові Ніку, проте той не до кінця впевнений у своїх силах.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто зіграє головні ролі у перезапуску комедії "Один вдома".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!