Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Тімоті Шаламе зіграє Боба Ділана
commentss НОВИНИ Всі новини

Тімоті Шаламе зіграє Боба Ділана

Молодому акторові дісталася головна роль в байопіку Джеймса Менголда

8 січня 2020, 21:05 comments2798
Поділіться публікацією:
Тімоті Шаламе зіграє Боба Ділана

24-річна зірка науково-фантастичної кінороботи "Інтерстеллар" Тімоті Шаламе зіграє легенду поп-музики. Так, молодому американському акторові дісталася роль Боба Ділана у новій кінострічці 56-річного американського сценариста Джеймса Менголда. Варто відзначити, що режисерові також належать культові фільми "Форд проти Феррарі" і "Логан".

Як передає видання The Hollywood Reporter, виробництвом байопіка Мэнглонда займеться кіностудія Fox Searchlight, над сценарієм працює Джей Кокс. А ось, виконавчим продюсером виступить сам Боб Ділан.

Варто зазначити, що робоча назва картини — Going Electric, проте офіційна назва фільму поки невідома. Зі слів творців кінострічки, в основу фільму лягла книга Елайджі Уолда під назвою Dylan Goes Electric, в основу сюжету якої лягла історія переходу музиканта від фолку до року. Офіційна дата прем'єри з участю Тімоті Шаламе поки не розголошується.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відома українська телевізійна зірка і журналістка Ольга Фреймут відверто розповіла своїм підписникам в Instagram про своє ставлення до колишнього колеги по проектам "Нового каналу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!