Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, коли вийде спін-офф до «Гри престолів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли вийде спін-офф до «Гри престолів»

Серіал офіційно завершився навесні минулого року

16 січня 2020, 16:00 comments1643
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли вийде спін-офф до «Гри престолів»

Шанувальники фентезійної саги "Гри престолів" завмерли в очікуванні спін-оффу, про запуск якого оголосили в жовтні 2019 року. Про це повідомляє видання Deadline.

Відомо, що серіал став одним з найбільш дорогих і популярних в історії. Останні серії кінострічки вийшли навесні минулого року, але багато глядачів залишилися незадоволені тим, як завершилася історія. Тоді творці проекту вирішили запустити спін-офф під назвою "Будинок дракона", який розповість події, що сталися за 300 років до початку сюжету оригінальної стрічки.

Директор телеканалу НВО Кейсі Блойс зізнався, що вихід серіалу запланований на 2022 рік, але точної дати поки немає. Сценарій зараз перебуває на стадії розробки, всього в спін-оффі буде десять серій.

Нагадаємо, що спочатку НВО хотів зняти пріквел серіалу "Довга ніч", де глядачам хотіли розкрити таємницю походження Білих ходоків. Але потім творці проекту відмовилися від цієї ідеї і вирішили випустити спін-офф з іншим сюжетом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що шоураннер "Гри престолів" пояснив, як в кадр серіалу потрапив кавовий стаканчик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!