Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найпопулярніший серіал на Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпопулярніший серіал на Netflix

Прем'єра серіалу відбулася в грудні 2019 року

22 січня 2020, 18:20 comments1981
Поділіться публікацією:
Названо найпопулярніший серіал на Netflix

На популярній американській стримінговій платформі Netflix визначили найбільш переглядаємий серіал. Про це повідомляє видання Variety.

Найпопулярнішим виявився перший сезон фентезійного телесеріалу "Відьмак", який подивилося вже близько 80 млн глядачів по всьому світу. Прем'єра кінострічки відбулася в грудні 2019 року і за переглядами обігнала такі серіали, як "Корона" і "Ти".

Видання повідомляє, що нещодавно платформа Netflix змінила свою систему підрахунку переглядів, тому кількість глядачів зросла на 30%. Якщо раніше для "галочки" потрібно було, щоб глядач переглянув 70% відеоконтенту, то зараз достатньо 2 хвилин перегляду фільму або серіалу.

Нагадаємо, що серіал "Відьмак" розповідає про мисливця на монстрів по імені Геральд, який намагається знайти своє місце в світі. У листопаді минулого року кінострічка була офіційно затверджена на другий сезон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що серіал "Мандалорец" за короткий час побив рекорди за переглядами і був визнаний найпопулярнішим за 2019 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!