Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У Голлівуді змінили правила зйомок сексуальних сцен
commentss НОВИНИ Всі новини

У Голлівуді змінили правила зйомок сексуальних сцен

Голлівуд – найпотужніша кузня світового кіно

31 січня 2020, 11:50 comments3002
Поділіться публікацією:
У Голлівуді змінили правила зйомок сексуальних сцен

Голлівудська профспілка SAG-AFTRA вирішила змінити правила зйомок сцен сексуального характеру у фільмах. Про це повідомляє видання The Independent.

Тепер у голлівудських кінокартинах сцени сексу будуть зніматися в присутності спеціального координатора. Такі заходи допоможуть запобігти неналежній поведінці та сексуальним домаганням, випадки яких в Голлівуді почастішали.

Згідно з новими правилами, координатор заздалегідь зустрічається з творцями фільму, сценаристами і акторами і обговорює всі деталі інтимної сцени. Зокрема, герої кінострічки повинні пояснити, який рівень оголеності в сцені буде для них припустимий. Також координатор перевіряє подробиці зображуваної постільної сцени в сценарії.

Представники профспілки SAG-AFTRA вважають, що подібні правила та протоколи чітко позначають обов'язки всіх сторін і вони досить гнучкі, щоб підлаштовуватися під певну ситуацію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка серіалу "Гра Престолів" Емілія Кларк потрапила під тиск продюсерів, тому що не хотіла оголюватися перед камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!