Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Прем'єра фільму «Чорна вдова» перенесено на невизначений термін через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єра фільму «Чорна вдова» перенесено на невизначений термін через коронавірус

«Чорна вдова» — не перший фільм, прем'єру якого перенесли через коронавірус

17 березня 2020, 23:15 comments2654
Поділіться публікацією:
Прем'єра фільму «Чорна вдова» перенесено на невизначений термін через коронавірус

Сьогодні, 17 березня, кінокомпанія Disney перенесла прем'єру нового фільму з кiновсесвiту Марвел під назвою "Чорна вдова" на невизначений термін із-за поширення китайського коронавіруса Covid-19 по всьому світу. Про це повідомляє американське видання The Hollywood Reporter (THR).

Компанія планувала випустити фільм у прокат вже 1 травня, але iз-за масових карантинів і закриття кінотеатрів по всьому світу прем'єра поки не відбудеться.

У США масово закриваються кінотеатри, особливо в місцях реєстрації випадків коронавіруса, а мережеві кінозали на невизначений термін переривають свою діяльність.

"Чорна вдова" — не перший фільм Disney, прем'єру якого перенесли на тлі спалаху китайського коронавіруса. Раніше кінокомпанії довелося перенести "Мулан" і "Нові мутанти" iз-за світової пандемії. А Universal перенесла новий "Форсаж 9" на цілий рік — з травня 2020 на квітень 2021 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", від коронавіруса в Україні померла 33-річна жінка — це друга підтверджена смерть в країні від нової хвороби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!