Визначено кращий фільм для домашнього перегляду

Цей фільм вже отримав безліч нагород

Комедійно-драматична кінострічка Квентіна Тарантіно "Одного разу...в Голлівуді" отримала чергову премію. На цей раз її визнали найкращою для домашнього перегляду. Про це повідомляє видання Popcornnews.

Експерти в області кіно назвали переможців премії Home Media Awards. Цього року головну нагороду отримав фільм "Одного разу...в Голлівуді", де головні ролі зіграли Леонардо Ді Капріо і Бред Пітт. Його визнали найкращим релізом для домашнього перегляду. Але крім цього, фільм переміг в категорії "Титул року".

Нагадаємо, що прем'єра комедійної драми відбулася влітку 2019 року і викликала фурор, зібравши в прокаті понад 370 млн доларів. Сюжет фільму оповідає про низку подій, які сталися в Голлівуді в 1969 році, на заході його "золотого століття". Кінострічку оцінили по достоїнству, адже вона отримала два "Оскари", три "Золотих глобуси", нагороду на Канському фестивалі і безліч інших.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Квентін Тарантіно подумує зробити з фільму "Одного разу...в Голлівуді" книгу. Зараз режисер робить замітки і цілком можливо втілить цю ідею в реальність.