Головна Новини Дозвілля фільми і серіали YouTube проведе безкоштовний онлайн-фестиваль у травні
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube проведе безкоштовний онлайн-фестиваль у травні

Проект отримав назву «Ми єдині»

27 квітня 2020, 21:35 comments2295
Поділіться публікацією:
YouTube проведе безкоштовний онлайн-фестиваль у травні

Відеоплатформа YouTube анонсувала проведення безкоштовного онлайн-заходу під назвою "We Are One" ("Ми — єдині") в партнерство з 20 міжнародними кинофестивалями, серед яких навіть Канський, Берлінський, Венеційський, а також "Санденс" і "Трайбека". Про це повідомили в видання Variety.

Онлайн-фестиваль не позиціонують в якості заміни кінофоруму, багато з яких перенесли через поширення пандемії коронавіруса Covid-19. У програмі заходу повнометражні та короткометражні, документальні та художні фільми. Але прем'єри не плануються.

We Are One покаже фільми безкоштовно на своєму офіційному YouTube-каналі для користувачів по всьому світу. Онлайн-фестиваль пройде з 29 травня по 7 червня, протягом 10 днів. Організатори пообіцяли опублікувати повний розклад вже скоро.

Поки доля міжнародних кінофестивалів у 2020 році залишається під питанням, а більшість шанувальників кіно знаходяться на самоізоляції, це відмінний спосіб дозвілля.

Як повідомляв портал "Коментарі", Туреччина запрошує іноземних туристів в серпні, але вирішила відмовитися від харчування в форматі шведського столу і "все включено".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!