Головна Новини Дозвілля ЗСЖ На які вітаміни слід налягати чоловікові
commentss НОВИНИ Всі новини

На які вітаміни слід налягати чоловікові

Неминуче настане день, коли доведеться звернути увагу на своє здоров'я.

16 серпня 2019, 16:50 comments2070
Поділіться публікацією:
На які вітаміни слід налягати чоловікові

Для кожного віку існує свій необхідний набір найголовніших вітамінів. Для тридцятип'ятирічного віку особливо важливі вітамін Е і вітамін В9.

Потреба у вітаміні Е спостерігається у чоловіків і жінок. У чоловічому організмі він відіграє важливу роль у виробленні сперми. Жіночому організму вітамін Е необхідний для нормального зачаття і подальшого виношування плоду. Вітамін Е відноситься до сильним антиоксидантам і його достатній вміст в організмі дозволяє убезпечити себе від багатьох серцево-судинних захворювань. Прийом вітаміну Е чоловіками вважається гарним захистом від хвороб передміхурової залози.

Основним джерелом вітаміну Е вважаються рослинні жири. Соняшникова олія містить від 42 до 56 мг вітаміну Е в 100 грамах. В соєвому маслі 114 мг, а оливковій – близько 13 мг. Багато вітаміну Е і листової зелені.

Інший необхідний вітамін для тридцатипятилетних – вітамін В9. Особливо він необхідний чоловікам для нормалізації травлення і налагодження кровотворення.

Головними джерелами надходження вітаміну В9 в організм є споживаються у їжу листя зелені. Багаті вітаміном В9 шпинат і капуста броколі. Достатня кількість вітаміну В9 міститься в м'ясних продуктах. Триста п'ятдесят грамів печінки тріски або сто п'ятдесят грамів яловичої або свинячої печінки, забезпечать організм людини добовою нормою вітаміну В9. Цільні злаки, бобові дріжджі так само служать джерелом отримання вітаміну В9 нашим організмом.

Також видання "Коментарі" розповість вам, як правильно підбирати спортивне харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!