Головна Новини Дозвілля ЗСЖ У фіналі Дворових Ігор самим видовищним буде футбол: приходь дивитися!
commentss НОВИНИ Всі новини

У фіналі Дворових Ігор самим видовищним буде футбол: приходь дивитися!

Саме у футболі може розгорітися найспекотніша битва у фіналі «Дворових ігор - 2019», який відбудеться вже цієї неділі

4 жовтня 2019, 19:32 comments1939
Поділіться публікацією:








У фіналі Дворових Ігор самим видовищним буде футбол: приходь дивитися!

Аж 12 футбольних команд після відбіркових турів у дворах на житлових масивах змагатимуться 6 жовтня в спорткомплексі Хіміко-технологічного університету. Це завершальний етап спортивних змагань для дітей, які четвертий рік проводить громадський діяч і меценат Геннадій Гуфман.

picture

За чотири місяці більше 2-х тисяч дітей взяли участь у проекті, понад 200 з них стали дворовими чемпіонами у футболі, стрітболі, пінг-понгу та дартсі.

pictureНаймасовішим видом спорту став футбол. У відбіркових матчах зіграло найбільша кількість команд за всі 4 роки, зазначають організатори.

picture

Як розповів суддя з футболу Андрій Смирнов, команди створювалися прямо у дворах.

"Багато хлопців приходили, реєструвалися, відразу на місці створювали команди, і вони з цими командами дійшли до фіналу. Це головний показник згуртованості дітей. Тут вони знайшли нових друзів. Впевнений, що фінальні матчі будуть видовищними, а боротьба сильною!" — зазначив він.

pictureУчасники команд представляють різні райони і житлові масиви Дніпра, повідомляють в оргкомітеті заходу. У фінал Дворових Ігор вийшли чемпіони з різних житлових масивів Дніпра. Шукайте своїх і приходьте їх підтримати:

• У старшу групу від 14 до 17 років увійшли команди "Перемога" (ж\м Перемога) , "Парус" (ж/м Парус), "Сталь" (мікрорайон Підстанції) і "Тосно" (вул. Запорізьке шосе).

• До середньої групи – від 10 до 13 років потрапили команди "Рубін" (ж/м Кротова), "Парус" (ще одна команда з ж\м Парус), "Барселона" (сел. Мирний) і ФК "Дніпро" (ж\мТополь).

• І перший раз в історії Дворових ігор у фіналі покажуть свою майстерність маленькі футболісти – від 6 до 9 років. Це команди "Барса" (ж/м Перемога – 3), "Парус" (третя команда з ж\м Парус!), ФК "Тополь" (ж\м Тополь) та "Дніпро" ( і ще раз ж\мТополь).

"Дворові Ігри – проект не тільки про спорт. Він радше — про дружбу, підтримку і взаємодопомогу, про складнощі на шляху до перемоги. Чотири місяці ми спостерігали за успіхами дворових спортсменів. І можу сказати точно – цей проект змінює не тільки дітей, але і дорослих", — зазначає громадський діяч і ідейний натхненник "Дворових Ігор" Геннадій Гуфман.

pictureВже в цю неділю, 6 жовтня — Великий фінал дворових чемпіонів у спорткомплексі УДХТУ (Набережна Перемоги, 40-а). Початок реєстрації учасників-фіналістів дворових етапів о 10:00. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!