Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Українці відмовилися від горілки, однак попит на пиво виріс в рази
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці відмовилися від горілки, однак попит на пиво виріс в рази

За словами експертів, споживачі все частіше віддають перевагу ЗСЖ, ніж алкоголю

10 жовтня 2019, 16:33 comments2216
Поділіться публікацією:
Українці відмовилися від горілки, однак попит на пиво виріс в рази

За минулий період 2019 року попит на безалкогольне пиво в Україні зріс на 11%. Про це йшлося у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

Протягом останніх 9 місяців українці поступово зменшували темп у вживанні сильних алкогольних напоїв – горілки, коньяку, віскі. Але при цьому громадяни активніше почали купувати безалкогольне пиво.

За словами експертів, попит на безалкогольне пиво виріс не тільки в Україні, але і у всьому світі. Фахівці пояснюють це тим, що з кожним роком все більше покупців починають замислюватися про вплив алкоголю на свій організм. Незважаючи на турботу про своє здоров'я, йдеться в повідомленні, відмовитися від пінного пива споживачі поки не можуть.

Варто згадати, що трохи більше двох місяців тому, 2 серпня в Україні святкували Міжнародний день пива. Свято хоч і не є офіційним, але його щорічно відзначають в 50 країнах світу, більш ніж у 200 містах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що найбільші виробники пива в Україні — AB InBev Efes і Carlsberg Ukraine — об'єдналися для проведення масштабної акції в знак популяризації відповідального споживання алкоголю серед підлітків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!