Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Uber Eats назвали найпопулярніші продукти 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Uber Eats назвали найпопулярніші продукти 2020 року

Тофу і матча відходять на другий план

4 грудня 2019, 18:50 comments2244
Поділіться публікацією:
Uber Eats назвали найпопулярніші продукти 2020 року

Експерти американської онлайн-платформи для замовлення і доставки продуктів харчування Über Eats промоніторили фуд-уподобання користувачів. У результаті компанія змогла спрогнозувати, які продукти будуть трендовими в 2020 році.

Фахівці відзначають, що в наступному році найпопулярнішим гарячим напоєм буде какао, серед снеків лідируючі позиції займе попкорн, а часник виступить спецією, без якої не обійдеться майже жодна страва. У цей топ також потрапив гарбуз, а також страви із неї: каша, крем-суп, смузі. Крім того, серед фуд-переваг виявилися і вельми екстравагантні продукти: чайний гриб, який часто використовується в народній медицині; відома своїми дієтичними властивостями конопляна олія; джекфрут, шкірка якого славиться неприємним запахом, втім він солодкий на смак.

Трендові на даний момент тофу, матчу і кімчі експерти нарекли на префікс "анти-". Сервіс Über Eats також поділився, що страви корейської, ефіопської, ізраїльської, вірменської та скандинавської кухонь будуть найбільш популярні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені з Лондона провели дослідження, за допомогою якого вдалося довести, що супи допомагають боротися із збудником малярії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!