Головна Новини Дозвілля хобі Чим може зайнятися чоловік самотнього вечора
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим може зайнятися чоловік самотнього вечора

Завжди можна просто погортати стрічку в соцмережі, але є й більш цікаві заняття

11 вересня 2019, 14:56 comments7821
Поділіться публікацією:
Чим може зайнятися чоловік самотнього вечора

Практично кожному чоловікові знайома ситуація коли під вечір абсолютно нічим зайнятися. Зрозуміло, завжди можна просто повтикати в соціальну мережу, але це принесе мало задоволення і, швидше за все, взагалі не принесе ніякої користі. Давайте обговоримо, чим можна зайнятися, якщо хочете провести вечір в задоволення і не дарма.

Вечір можна весело провести, наприклад, відвідавши який-небудь розважальний заклад, зокрема, рекомендуємо сходити в боулінг клуб або більярдну. А щоб не нудьгувати, "прихопіть" з собою друзів.

Граючи в більярд разом з друзями, ви зможете відчути на собі, що значить справжня боротьба, адже результат всієї гри багато в чому буде залежати буквально від вашої майстерності та наполегливості.

Таке ж відчуття у вас зможе викликати боулінг. Прийшли з друзями, посиділи, сходили, кинули пару куль, поспілкувалися, загалом, відмінний вечір забезпечений.

Але буває і так, що після важкого робочого дня зовсім немає сил кудись йти, хочеться просто посидіти вдома і відпочити від усього. У такій ситуації вечір можна провести за переглядом якогось цікавого фільму або серіалу. Благо зараз вийшла просто величезна кількість різних фільмів і серіалів, завжди можна підібрати щось на свій смак.

yNj6Yow_E7RtvSIuAmw0lSktX.jpg

Якщо ж немає бажання "стирчати" перед телевізором чи монітором комп'ютера, вечір можна провести з користю для себе, наприклад, за читанням захоплюючої книги. Книги читали всі великі люди, так що ніколи не пізно до них долучитися.

Можна почитати який-небудь роман, захоплюючу розповідь або навіть детектив – вибирати вам! Останнім часом велику популярність здобули книги для саморозвитку. Можна читати і одночасно поповнюючи запас знань.

І наостанок можемо порекомендувати ще один варіант проводження вечора. Мова піде про складанні орігамі.

Може здатися, що орігамі це заняття не для чоловіків, але так здається лише на перший погляд. З орігамі можна робити прекрасні речі, причому вони повністю будуть виконані з паперу.

Наприклад, якщо хочете зробити своїй дівчині оригінальний подарунок, ви можете спорудити красиву квітку з серветки або паперового аркуша паперу. Дівчина буде приємно здивована, а ви в її очах станете справжнім майстром на всі руки.

Крім того заняття орігамі вечорами добре розслаблюють, може тому японці такі спокійні.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш популярних чоловічих хобі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!