Головна Новини Дозвілля хобі Чому бойові мистецтва такі важливі для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому бойові мистецтва такі важливі для чоловіків

Більшість чоловіків прагнуть навчитися постояти за себе і своїх близьких

3 жовтня 2019, 16:32 comments1991
Поділіться публікацією:
Чому бойові мистецтва такі важливі для чоловіків

Бойові мистецтва дуже популярні серед чоловіків. Це просто закладено в них на генетичному рівні.

В першу чергу, чоловік — це захисник. Але крім цього він може бути і завойовником чи агресором. І що б мати можливість захистити себе і своїх близьких, чоловіки на інтуїтивному рівні прагнуть освоїти бойові мистецтва. Загальна маса чоловіків поділяються (умовно) на дві категорії. До першої категорії відносяться ті, які самостійно і систематично займаються різними видами бойових мистецтв. Або в крайньому разі хоча б одним з них. І друга категорія чоловіків — це ті люди, які воліють спостерігати і насолоджуватися боротьбою інших. Але навіть ця категорія при виникненні, будь-якої навіть гіпотетичної небезпеки, піднімає з глибин підсвідомості всі можливі навички, щоб дати відсіч нападнику. І цю гіпотезу підтверджують не лише кінофільми і різноманітні телевізійні передачі. А саме життя.

PToDLcSmoqSCEFwyzIf_6Sntk.jpg

Засоби масової інформації не можуть обійти стороною таку велику і вдячну публіку. Постійні трансляції поєдинків з бойових єдиноборств стали нормальним явищем. У багатьох художніх фільмах можна побачити запеклі сутички з кров'ю і переламаними кістками. А візьміть і як би випадково загляньте в домашню бібліотеку і ви обов'язково знайдете як мінімум кілька самовчителів по тим же східним або армійським єдиноборствам. Споконвіку чоловіки цікавилися різними способами і варіантами нанесення якихось тілесних ушкоджень своєму опоненту, і щоб при цьому самому залишитися на ногах. І багато героїв, які увійшли в історію, володіли, і при тому досконало, певними бойовими прийомами.

Простіше кажучи, бойові мистецтва це не просто хобі, це закладено в представників сильної половини людства на генетичному та підсвідомому рівні.

Також видання "Коментарі" розповість, ніж чоловікові можна зайнятися одиноким ввечері.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!