Головна Новини Дозвілля хобі Американець створив Instagram-аккаунт, присвячений смішним написам на футболках
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець створив Instagram-аккаунт, присвячений смішним написам на футболках

Футболки викликають сміх своєї сюрреалістичністю

20 листопада 2019, 21:00 comments2372
Поділіться публікацією:
Американець створив Instagram-аккаунт, присвячений смішним написам на футболках

В Instagram з'явився аккаунт, присвячений смішним написам на футболках. Відомо, що сторінку завів 25-річний Джон Меннхеймер, після того як переїхав із Каліфорнії до В'єтнаму. Американець поділився, що на прилавках магазинів Ханоя часто зустрічаються речі з абсурдними написами. В основному футболки з кумедними написами випускаються місцевими фабриками.

Майже кожен продавець на ринку торгує одягом, принти якого мають спотворений сенс і граматичні помилки, зазначив Меннхеймер в коментарі виданню Dazed. Він також припустив, що дизайни в'єтнамських футболок створює штучний інтелект.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що юна американська поп-співачка Біллі Айліш подалася в дизайнери. Відомо, що днями Біллі випустила колекцію речей для малюків. У лінійку увійшли футболки, худі, кросівки, шорти, шапки, шкарпетки і спідниці. Так, дизайнери виконали одяг у фірмовому стилі співачки — кислотно-зеленому та помаранчевому кольорах. Відомо, що артистка створила власну лінію мерчандайза Blōhsh ще півтора року тому, що стало несподіванкою для її шанувальників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!