Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як швидше видати цікаву ідею
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидше видати цікаву ідею

Іноді потрібно включити всю свою уяву, щоб розбудити креативність і запропонувати цікаве рішення

15 жовтня 2019, 15:25 comments2011
Поділіться публікацією:
Як швидше видати цікаву ідею

Іноді спокійний робочий день переривається  вказівкою від начальника терміново придумати гасло та логотип для нового проекту. На все про все — одна година. У такій ситуації потрібно включити всю свою креативність, щоб в призначений термін з'явиться в кабінет боса з оригінальною пропозицією.
Але що робити, якщо фантазія взагалі не працює, а креативне мислення знаходиться на нулі?
Почати з чистого аркуша
Уявіть, що у вас немає ні грошей, ні ресурсів, щоб забезпечити собі успіх. Єдине, що могло б вам допомогти, — це дійсно відмінна ідея. Розум і фантазія повинні бути вашим другим "я". Інший спосіб почати з чистого аркуша — забути про проблеми і відповідальність. Саме через їх відсутність у дітей така нестримна фантазія. Вони ні про що не турбуються, тому їх можливості безмежні!
Подивитися на аналоги
Навіть на самі дивні. В тому, від чого раніше відмовилися, часто криються хороші ідеї. Наприклад, щоб винайти нову річ, можна полазити по каталогах Harriet Carter або Brookstone. Там, як на покинутому складі, купа всякого мотлоху, але якщо копнути глибше і зрозуміти, для яких потреб воно створювалося, можна вигадати щось оригінальне.

Подивитися на невдалі ідеї
Подумайте про речі, картини, книги або бізнес-ідеї, які, на вашу думку, невдалі. Як би ви змінили їх? Хороші ідеї ховаються у ваших почуттях і судженнях.

Щось зіпсувати
Коли щось не працює або діє неправильно, це напружує. Але з іншого боку, неполадки часто дають ідеї для удосконалення речей! Коли наступного разу ви розіб'єте телефон, спалите яєшню, проллєте каву або щось в цьому роді, то постарайтеся не злитися. Подумайте, чому так сталося, і як цьому можна було запобігти. Так може з'явиться цікава ідея.

Потерпіти
Для ідей потрібно терпіння. Часто в голові немов заблокована фантазія. Якщо напружуватися, то якість поступиться кількості. Не треба поспішати і планувати, тому що натхнення завжди з'являється раптово!

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно відпочивати від коханої жінки.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!