Головна Новини Дозвілля лайфхаки Ідеї солодких подарунків своїми руками на Новий 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідеї солодких подарунків своїми руками на Новий 2020 рік

Подарунок, зроблений своїми руками, вважається найкращим

12 грудня 2019, 14:00 comments11437
Поділіться публікацією:
Ідеї солодких подарунків своїми руками на Новий 2020 рік

Не за горами довгоочікуване свято року, тому настав час підготувати подарунки своїм близьким людям і друзям. Багато хто мучиться в здогадах, який же влаштувати сюрприз своїм рідним, адже купити в магазині будь-який подарунок простіше простого, а хочеться здивувати чимось незвичайним і оригінальним. Представляємо вам підбірку новорічних солодощів, які точно не залишать нікого байдужим.

Солодкий ананас

picture

Якщо хочете оригінально прикрасити свій стіл або збираєтеся в гості до друзів, тоді підключіть фантазію і підготуйте незвичайний презент. Купіть пляшку шампанського, шоколадні цукерки круглої форми (жовтого кольору), стрічку-аспідістру (зеленого кольору) і клейовий пістолет. Далі за допомогою клею нанесіть шоколадні цукерки по всьому периметру пляшки, крім горлечка. Залиште подарунок на деякий час, щоб клей висох. Тим часом відріжте зелену стрічку за розміром вашого листя, роблячи кінці загостреними. Коли клей висохне, приматайте ваші листочки до пляшки за допомогою мотузки і зав'яжіть кінці. Розправте листя, щоб подарунок виглядав як справжній ананас.

Сани з цукерок

picture

Для виготовлення такого подарунка знадобиться багато солодощів. Купіть кілька шоколадок одного розміру, різнокольорових цукерок, льодяників-посохів та інших смаколиків. Також для закріплення матеріалу вам знадобиться стрічка і клейовий пістолет. Спочатку зробіть основу з двох льодяників і шоколадки, потім нагору складайте інші цукерки, починаючи з великої до маленької. Щоб конструкція трималася, використовуйте трохи клею. Коли смачні сани будуть готові – перев'яжіть їх яскравою стрічкою.

Новорічний торт

picture

Якщо ви любите займатися випічкою, тоді нехай ваш стіл на Новий рік прикрасить тематичний торт. Його можна зробити з різними мастичними фігурками, символами року, головне – фантазія та вільний час. Новорічний торт порадує не тільки дітей, але і дорослих.

Шоколад з передбаченнями

picture

Шоколад, який пророкує долю, стане шикарним подарунком до свята. Можна самостійно приготувати невеликі шоколадки, і зробити передбачення, в які їх потрібно буде завернути. Кожну шоколадку грано упакуйте і сховайте в мішечок. Можна купити вже готовий шоколад, а шаблони пророкувань роздрукувати з інтернету або ж написати самостійно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити новорічну ялинку своїми руками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!