Головна Новини Дозвілля лайфхаки 5 способів підвищення затишку і порядку на кухні
commentss НОВИНИ Всі новини

5 способів підвищення затишку і порядку на кухні

Доведеться докупити рушників, обробних дощок і позбавитися від зайвих ножів і контейнерів.

9 березня 2020, 14:41 comments2785
Поділіться публікацією:
5 способів підвищення затишку і порядку на кухні

Згідно з дослідженням Університету Північної Кароліни, 70% сучасних жінок готують вдома і проводять на кухні щоденно в середньому 71 хвилину. Звичайно, кожній жінці хочеться, щоб у цій кімнаті був затишок і порядок.

"Коментарі" пропонують 5 способів підвищення затишку і порядку на кухні на основі матеріалу ADME. За допомогою цих порад ви зможете позбутися дратівливих і непотрібних речей і зробити свою кухню по-справжньому комфортним місцем.

1. Кілька обробних дощок

На домашній кухні краще використовувати мінімум дві дошки: одну для м'яса, риби і птиці, а другу для готових продуктів. Деякі господині мають окремі дошки для м'яса і риби, також деякі не люблять "змішувати" на одній дошці овочі, фрукти та молочні продукти. В цілому вирішувати вам, але окремі дошки однозначно зроблять готування приємнішим, а різні продукти не будуть обмінюватися запахами і складами. Головне — замінити пластикові дошки, на яких активніше розмножуються бактерії, на дерев'яні. Тим більше, останні простіше очищати.

picture

2. Кілька рушників

На жаль, багато господинь дотепер користуються універсальним рушником для всього. Дослідження підтверджують, щоб уникнути небезпечних бактерій потрібно мати більше двох рушників на кухні і щотижня стирати їх. А ще безпечніше — одноразові паперові рушники.

picture

3. Тільки необхідні ножі

Не попадайтеся на маркетингові виверти і не купуйте великий набір ножів, адже більшість з них, швидше за все, вам навіть не знадобляться. Фахівці стверджують, що на домашній кухні достатньо 2-4 добрих ножів.

picture

4. Мінімум контейнерів

Більшість харчових контейнерів призначені для одноразового використання і не підходять для повторного зберігання продуктів. Більше того, вони займають занадто багато корисного місця на кухні. Краще зберігати в них крупи, а від усіх зайвих — позбутися.

picture

5. Закрита труба вентиляції

Горф-трубу легко встановити, але дуже складно потім очищати. Краще відразу встановлювати пластикову систему вентиляції, яку простіше тримати в чистоті і яка виглядає набагато привабливіше.

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!