Головна Новини Дозвілля музика Вся історія України за 5 хвилин: ТНМК випустили патріотичний кліп
commentss НОВИНИ Всі новини

Вся історія України за 5 хвилин: ТНМК випустили патріотичний кліп

У кліпі розповідається історія України від "Великого вибуху до сьогодення"

19 листопада 2019, 17:10 comments4426
Поділіться публікацією:








Вся історія України за 5 хвилин: ТНМК випустили патріотичний кліп

Відома українська група "Танок на майдані Конго" при сприянні Міністерства інформаційної політики України випустили кліп-мультфільм, де коротко показано розвиток української держави. Відео опубліковане на офіційному YouTube-каналі групи і вже набрало понад 13 тисяч переглядів.

Анімаційний кліп називається "Історія України — повна і безкомпромісна, без прикрас і попси". У ньому виконавці коротко розповіли, що довелося пережити українському народу на шляху до своєї незалежності і свободи. У кліпі показано епоху Київської Русі, історію Запорізької Січі, великих українських письменників, які формували самосвідомість українського народу. Також у відеороботі показані головні події Першої та Другої світових воєн, життя при Радянському Союзі і сталінські репресії.

Творці кліпу не обійшли стороною і сучасну історію України, показавши події Евромайдана і агресію Росії на сході країни. І при всьому цьому, кліп заряджає енергією, патріотизмом і гордістю за український народ.

Відомо, що вірші до пісні написав харківський поет-сатирик Артем Полежака.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український співак Іван Дорн представив рімейк кліпу "Танці", який був знятий 30 років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!