Головна Новини Дозвілля музика Співачка Світлана Лобода з'явилася у тизері нового кліпу Rammstein
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Світлана Лобода з'явилася у тизері нового кліпу Rammstein

Передбачається, що Лобода і Ліндеманн є коханцями

22 листопада 2019, 16:50 comments1657
Поділіться публікацією:
Співачка Світлана Лобода з'явилася у тизері нового кліпу Rammstein

Українська співачка Світлана Лобода знялася у кліпі групи Rammstein. Про це свідчить тизер до кліпу на пісню "Чоловік і Жінка" (Frau & Mann), на якому зображена поп-виконавиця. Так, на постері: фронтмен Rammstein Тілль Ліндеманн, представлений в образі космонавта, несе Світлану Лободу на руках.

Багатьох користувачів мережі не здивувала така музична колаборація. Передбачається, що Лободу і Ліндеманна пов'язують не лише ділові відносини, і навіть не дружні... Зі слів інсайдера, в 2018 році співачка народила Ліндеманну дочку Тільду. Однак музиканти не дають коментарів про своє особисте життя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відому українську співачку Ані Лорак запідозрили у вагітності. Шанувальники Кароліни прийшли до таких висновків дивлячись на знімки, які сама артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Так, фолловери відзначають, що Лорак набрала вагу, а концертні наряди тільки підкреслили її кругленький животик. Не довго думаючи, прихильники заявили, що Ані Лорак — вагітна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!