Головна Новини Дозвілля музика Селена Гомес назвала дату виходу свого нового альбому
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес назвала дату виходу свого нового альбому

Новий альбом Селени вже доступний для попереднього замовлення

23 листопада 2019, 14:50 comments1826
Поділіться публікацією:








Селена Гомес назвала дату виходу свого нового альбому

Популярна американська співачка Селена Гомес, яка на два роки взяла перерву в творчості, повертається на сцену і анонсувала випуск свого нового музичного альбому. Офіційний трейлер був опублікований на YouTube-каналі зірки і зібрав вже 620 тисяч переглядів.

Наприкінці жовтня поточного року Селена представила дві пісні і зняла на них кліпи. Спочатку вийшла композиція "Lose You to Love Me", де співачка поділилася з шанувальниками своїм болем, який їй довелося пережити за цей період. Ця зворушлива пісня і кліп допомогли зірці закрити певну главу в її життя і зробити крок в майбутнє. Про це і була її друга композиція "Look At Her Now", де вона розповідає про себе нову, з іншими цілями в житті і відкритим серцем для нового кохання. За місяць її пісні стали хітами, одна з них набрала понад 153 млн переглядів, а друга – 91 млн.

Новий альбом співачки вийде 10 січня 2020 року, зараз він доступний для попереднього замовлення під назвою "SG2". Зірка зізналася, що за час своєї творчої паузи багато що переоцінила в житті і вкладала свої почуття у пісні, які увійдуть в новий альбом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Селена Гомес разом з молодшою сестрою відвідала прем'єру мультфільму "Холодне серце 2".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!