Головна Новини Дозвілля музика Поплавський у свій ювілей пробачив «Квартал 95»: гумористи стояли на колінах
commentss НОВИНИ Всі новини

Поплавський у свій ювілей пробачив «Квартал 95»: гумористи стояли на колінах

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський на честь свого 70-річчя дав 13-й прощальний концерт «Я українець»

4 грудня 2019, 19:53 comments2737
Поділіться публікацією:
Поплавський у свій ювілей пробачив «Квартал 95»: гумористи стояли на колінах

Грандіозний захід пройшов у київському Палаці спорту при повному аншлагу. Дійство супроводжувалося яскравими спецефектами, провокаціями і зворушливими композиціями. На сцені разом зі співаючим ректором виступали понад 200 осіб балету.

Поплавський, Квартал 95, концерт

Поплавський під час звернення до глядачів зазначив, що співає про прості, але важливі речі, зокрема, про сім'ю, кохання, дітей та патріотизм. За словами виконавця, концерт став його утвердженням як українця, громадянина і людини.

"Для мене важливо, щоб звучала українська пісня, щоб на велику сцену виходили молоді артисти, щоб студенти розуміли, що домогтися успіху може кожен, важливо дуже сильно цього хотіти і багато працювати. Це моя патріотична, політична і життєва позиція — ми сильна нація, мудрий і талановитий народ, і я щиро вірю, що все у нас буде добре", — сказав Михайло Поплавський.

Під час виступу ректору підспівував і аплодував весь зал.

Поплавський, Квартал 95, концерт

Привітати Поплавського з ювілеєм прийшли багато відомих артистів, в тому числі коміки "95 Кварталу" Євген Кошовий, Степан Казанін, Олександр Пікалов. Вони просили вибачення у ректора за жарти про нього і стали перед ним на коліна.

Поплавський, Квартал 95, концерт

"Ми дурні, вибачте нас", — сказали "кварталівці", пообіцявши більше не "ображати" ректора, інакше будуть ходити на всі його концерти. У підсумку Поплавський разом з шоуменами виконали "мирову" пісню під музику Елтона Джона.

Привітати ювіляра прийшов і Олег Винник. Він виконав свої хіти "Вовчиця", "Крила", "Роксолана", а також разом з ректором і глядачами в залі заспівав "Ніно".

"Вітаю юного орла з повноліттям і бажаю, щоб в 100 років він також відзначав, співав, танцював і веселився", — побажав Олег Винник, зірвавши овації.

Поплавський, Квартал 95, концерт

До речі, сам ювіляр переклав "Ніно" українською мовою і представив глядачам свій варіант хіта. Також ректор виконав нову пісню "Я твій Міша".

Ще одним гостем концерту став почесний професор Університету культури, німецький співак Томас Андерс, який виконав свої хіти.

Поплавський, Квартал 95, концерт

Крім того, зі сцени Поплавського привітали з ювілеєм Павло Зібров, улюблені випускниці Катерина Бужинська, Ірина Білик та Наталія Бучинська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!