Головна Новини Дозвілля музика Додаємо в плейлист: 10 пісень, які зроблять вас щасливішими
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаємо в плейлист: 10 пісень, які зроблять вас щасливішими

Ці пісні надихають людину відчувати радість

19 березня 2020, 11:45 comments2575
Поділіться публікацією:








































































Додаємо в плейлист: 10 пісень, які зроблять вас щасливішими

Науково доведено, що музика позитивно впливає на роботу мозку, зокрема підвищує настрій і надихає на нові звершення. Відомий нейробіолог Джейкоб Джолі провів дослідження і виділив список з десяти "пісень щастя".

Queen – don't Stop Me Now

Це пісня англійської рок-групи Queen з альбому "Jazz", написана Фредді Мерк'юрі. Через 40 років вона користується великою популярністю і її часто можна почути у фільмах, телесеріалах і рекламі.


Abba – Dancing Queen

Пісню шведської групи ABBA вважають однією з кращих композицій 1970-х років. Пісня, де співається про танці і королеву танцполу, автоматично піднімає настрій, навіть після прочитання тексту. "Покажи джайв, насолоджуйся життям", — співають Abba.

 

The Beach Boys – Good Vibrations

Сінг вийшов в 1966 році і посів 6-е місце в списку 500 найкращих пісень усіх часів за версією журналу Rolling Stone. Настрій "Good Vibrations" піднімає моментально, навіть якщо ви на роботі.


Billy Joel – Uptown Girl

Ця чудова пісня заснована на реальних подіях. Щоправда, спочатку вона називалася не Uptown girl, а Uptown girls, бо присвячувалася не одній, а трьом супермоделям. До речі, однією з них була сама Уїтні Х'юстон, яка тоді ще нікому не була відома як співачка.


Survivor – Eye Of The Tiger

Пісня 1982 року групи Survivor була написана на прохання Сільвестра Сталлоне для фільму "Роккі 3". Вона зайняла вершину чату Billboard Hot 100 і залишалася на ній протягом шести тижнів. Виявляється, що рок-пісні теж здатні піднімати настрій!

The Monkees – i'm a Believer

Хоч пісню написав американський музикант Ніл Даймонд, популярність і друге дихання їй подарував поп-квартет The Monkees. Обов'язково послухайте!

Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun

Пісня, записана американською співачкою Сінді Лопер, принесла їй великий успіх. Відеокліп "Girls Just Want to Have Fun" отримав номінації на 2 нагороди "Греммі" і на 6 нагород MTV Video Music Awards 1984 року.

Jon Bon Jovi – Livin' on a Prayer

Це композиція американської рок-групи Bon Jovi c альбому 1986 року. Вона була випущена в період, коли колектив ще не був широко відомий за межами рідного штату Нью-Джерсі. Але зараз трек можна назвати одним з головних хітів групи.

Gloria Gaynor – I Will Survive

Глорія Гейнор відома хітами в жанрі диско, один з її найпопулярніших треків — "I Will Survive" — приніс номінацію на "Греммі".

    

Katrina & The Waves – Walking on Sunshine

Переможці конкурсу "Євробачення" часто відходять у небуття і не можуть похвалитися іншими великими досягненнями. Група Katrina & The Waves не стали винятком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка пісня 2019 року по версії Shazam була найпопулярнішою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!