Головна Новини Дозвілля психологія Природа справжньої чоловічої дружби
commentss НОВИНИ Всі новини

Природа справжньої чоловічої дружби

У чому полягають принципи справжньої дружби між чоловіками

8 серпня 2019, 18:22 comments10271
Поділіться публікацією:
Природа справжньої чоловічої дружби

Про чоловічу дружбу чули багато, про неї складено легенди, пісні, тости, її приводять в приклад, як зразок для наслідування. Чи існують відмінності чоловічої дружби від жіночої?

Складно знайти справжнього кращого друга. У дорослого сформованого чоловіка надто багато часу йде на роботу, сім'ю, побутові проблеми і зовсім не вистачає часу на друзів, а тим більше на те, щоб їх знайти. У більшості випадків чоловіча дружба може тривати роками і починається з дитинства. Така дружба найміцніша, вона пройшла вогонь і воду, винесла всі негаразди і прикрощі. Саме тому чоловіча дружба набагато міцніша, ніж жіноча.

2fkNRG1XVkBueUC9GLrG1lhtY.jpg

Чоловічу дружбу відрізняє відданість. Якщо друг потрапив у біду і просить про допомогу, чоловік помчить на порятунок навіть вночі. І дорікати йому за це марно. Він вважає, що це правильно і по-іншому бути не може. Потрібно навчитися поважати його вибір, це характеризує його з найкращого боку, говорить про порядність і відданість, а це хороші якості. Ні в якому разі не змушуйте чоловіка вибирати між вами і другом, велика ймовірність, що вибір буде не на вашу користь. Іноді чоловікові простіше втратити дружину, ніж друга.

Ще одна відмінність чоловічої дружби від жіночої у флірті з друзями своєї половинки. Якщо жінка фліртує з другом чоловіка, винною буде вона, а якщо чоловік фліртує з подругою дружини, винною стане подруга. Улюблена жінка повинна стати хорошою подругою для друзів чоловіка. Дуже часто така дружба перетікає в дружбу сім'ями і у жінки з'являється нова подруга. Але, все ж чоловіча дружба іноді не приймає жіночого товариства, потрібно давати можливість поспілкуватися чоловікам наодинці, адже їм завжди є про що поговорити, а жінкам це не буде цікаво.

bonLy4VDWXt29hgUpDt04soxu.jpg

Чоловічі секрети теж існують, чоловіки пліткують не гірше за жінок. Чоловік не потерпить зневажливого і хамського ставлення в присутності своїх друзів, від цього в очах друзів він втратить авторитет і уславиться підкаблучником.

Чоловіки завжди прислухаються до порад друзів, і особливо до порад з вибору супутниці життя.

Чоловіки вміють радіти за друзів і переживати за їх невдачі, вони не плачуть один одному в жилетку, але переживають один за одного не менше, ніж за самого себе.

Чоловіча дружба на перший погляд виглядає так само, як і жіноча, але виражається вона інакше.

Також видання "Коментарі" пропонують ознайомитися з п'ятьма книгами для справжніх чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!