Головна Новини Дозвілля психологія Підвищуємо рівень довіри у відносинах: 5 кращих способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Підвищуємо рівень довіри у відносинах: 5 кращих способів

Якщо немає довіри, страждають обидва партнера

13 серпня 2019, 17:10 comments4451
Поділіться публікацією:
Підвищуємо рівень довіри у відносинах: 5 кращих способів

Довіра в парі є основою для міцних і гармонійних відносин. Відсутність довіри неодмінно спричинить за собою виникнення сварок і конфліктів. Як же підвищити рівень довіри один до одного?

Говоріть прямо

У відносинах важливо говорити все так, як є, бути чесним. Іноді люди говорять правду, але щось не договорюють, залишають помилкове враження і через це падає рівень довіри. Однак не менш важливо говорити тактовно, щоб не принизити людину. Щоб підвищити рівень довіри в сім'ї кожен вечір задавайте собі питання: "чи є щось таке, що потрібно розкрити, прояснити?"

Висловлюйте повагу і будьте лояльними

Коли ви вдячні, висловлюйте подяку своєму партнерові, це підвищить рівень його довіри до вас, адже така поведінка говорить про те, що ви бачите і цінуєте заслуги коханої людини, а не тільки свої. Дуже важливо не ставитись до відносин як до формальності, цінуйте те, що у вас є.

Вчіться вибачатися

У відносинах потрібно навчитися вибачатися, коли це необхідно. Іноді буває так, що гординя заважає це робити і навіть вибачення не допомагають зберегти рівень довіри, тоді потрібно практикувати "рятівні заходи". Часом буває досить усвідомлень, які ви промовите людині, і вашого жалю з цього приводу. Тут ще важливо робити висновки і не повторювати колишніх помилок, щоб не зруйнувати довіру в кінець.

Дивіться правді в очі

Людям властиво закривати очі на проблеми, не визнавати існуючих складнощів, хоча це тільки погіршує відносини. Іноді розмова по душах, обговорення ситуації допомагає вибудувати відносини по-новому.

Беріть на себе зобов'язання і виконувати їх.

Немає кращого способу підвищити рівень довіри як цей, адже про людей ми судимо за вчинками. Однак краще спочатку не брати зобов'язань, ніж потім від них відмовитися, це тільки знизить рівень довіри. Так само краще не обіцяти багато, щоб потім не довелося відмовлятися від своїх слів. Для ефективності візьміть для себе наступну схему дій: брати зобов'язання — виконувати зобов'язання – повторювати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що які помилки найчастіше допускають у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!