Головна Новини Дозвілля психологія Стало відомо, що жінки найбільше цінують у чоловіках
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що жінки найбільше цінують у чоловіках

Вибір партнера завжди має індивідуальний підхід

16 серпня 2019, 17:20 comments3222
Поділіться публікацією:
Стало відомо, що жінки найбільше цінують у чоловіках

Вчені Геттінгенського університету провели опитування серед 68 тисяч осіб і дізналися, які якості приваблюють жінок найбільше в чоловіках.

Виявляється, зі всіх позитивних рис лідирує доброта. Слідом ідуть чуйність, інтелект, освіченість і впевненість у собі – всі ці якості грають величезну роль при виборі партнера для тривалих стосунків.

Спортивне тіло і гарне обличчя, а також фінансове благополуччя виявилися приємними бонусами – ці якості учасниці опитування назвали помірно важливими.

"Доброта – як гравітація, це основне, але її не помічаєш до тих пір, поки вона не зникне. Якщо врахувати, яке значення зараз надається зовнішності і багатству, здається дивним, що доброта виявилася найбільш бажаною якістю в світі", – розповіла професор антропології в Індианському університеті (США) Вірджинія Витцтум.

Також опитування показало, що при виборі партнера особливо важливо, чи хоче він мати дітей – і чи збігається це з бажанням жінки. Цей фактор виявився значущим для 46,1% опитаних жінок.

Серед фізичних характеристик самої привабливої жінки назвали посмішку. Більшості учасників опитування подобаються короткі стрижки, великі руки, міцне тіло, біцепси і волосся на обличчі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що запах коханого чоловіка може знизити рівень стресу жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!