Головна Новини Дозвілля психологія Як швидко подолати стрес: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко подолати стрес: кілька корисних порад

Кілька цікавих занять, які допоможуть чоловікові впоратися зі стресом

25 вересня 2019, 15:09 comments1996
Поділіться публікацією:
Як швидко подолати стрес: кілька корисних порад

Рано чи пізно практично будь-який чоловік стикається зі стресом. Особливо це актуально в зимовий і весняний час, коли на вулиці холодно і морозно. Для чоловічого організму – це ціле випробування, хвороби загострюються і в цей період досить складно підтримувати свій організм в нормі. Звідси і з'являються стреси.

Але не все так погано, як здається на перший погляд. Ви можете допомогти своєму здоров'ю, тоді і стрес пройде майже непомітно. Все що для цього потрібно – позитивні емоції. Щоб все так і було, можна, наприклад, оточити себе приємними і веселими людьми. Позитивний настрій додасть вам енергію і силу.

Постарайтеся харчуватися добре. Вся використовувана вами їжа повинна включати вітаміни і корисні мінеральні речовини. Їжте багато овочів, фруктів, а також зелені.

Крім того можна зайнятися щоденною фізкультурою. Складіть список улюблених фізичних вправ і виконуйте їх, коли вам подобається. Якщо ж немає бажання займатися вдома, можна вибрати який-небудь вид спорту.

Ви можете зайнятися футболом, бігом, пішими прогулянками, велосипедними прогулянками, або навіть погойдатися на тренажерах в спортивному залі. Тут вибір багато в чому буде залежати від ваших уподобань.

Але перед тим як приступити до фізичних вправ, рекомендується проконсультуватися з лікарем. Головне, щоб у вас не було яких-небудь відхилень у здоров'ї. В іншому випадку спорт принесе не користь, а тільки шкоду.

tBPINMFJ6rhj1ENmv7HALVKA1.jpg

Не втрачайте почуття гумору, навіть у тих випадках, коли ви чимось роздратовані і засмучені. Веселий сміх може допомогти в будь-якій складній ситуації. Також постарайтеся бути оптимістом, не потрібно думати про те, що все погано закінчиться. Загалом, не робіть з мухи слона. Ні до чого хорошого це не призведе.

Позбутися від стресу допоможе здоровий сон. Для повноцінного відпочинку людині потрібно від шести до восьми годин сну. Складіть графік сну, лягайте спати раніше і прокидайтеся в один і той же час.

Щоб стрес пройшов непомітно, робіть собі приємно. Наприклад, частіше ходіть з друзями в кіно, клуби або кафе.

Знайдіть для себе якесь нове захоплення. Займіться колекціонуванням, складанням моделей. Можна навіть почати малювати. Загалом, зацікавте себе якою-небудь незвичайним справою.

Також видання "Коментарі" розповість, як прийти до тями, якщо втомився від повсякденної рутини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

13 жовтня 2023, 10:27

А вот для меня самым эффективным способом в борьбе со стрессом стал прием препарата Витанго. Мне его коллега по работе посоветовала. Сонливости он не вызывает и помогает улучшить работоспособность.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!