Головна Новини Дозвілля психологія У чому полягає харизма брутальних чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому полягає харизма брутальних чоловіків

Чому при всій своїй нестерпності брутальні чоловіки користуються успіхом

27 вересня 2019, 15:29 comments26789
Поділіться публікацією:
У чому полягає харизма брутальних чоловіків

Що має на увазі під собою поняття "брутальність"? В основному це означає "скотський, тупий, тваринний". Зазвичай багато хто називає брутальними тих чоловіків, чия поведінка дуже нагадує термінаторів або ковбоїв.

Сьогодні в моді чоловіки з м'яким характером, витончені, з багатим духовним світом, доглянуті, однак при цьому жінки іноді поглядають на "брутальних". Потяг жінок до "неприкрашених" самців закладено на генетичному рівні.

Чоловік асоціюється з воїном-загарбником, добувачем, захисником. В наш час перераховані якості втратили актуальність: нині в ціні чуйність та інтелектуальний розвиток, хоча іноді інстинкти дають про себе знати і жінки починають слабшати при вигляді "байдужих мужланів", що погано пахнуть неголеними пахвами і з щетиною тижневої давності.

Напевно всі дівчата уявляють собі образ брутального чоловіка. В основному цей типаж являє собою сильного чоловіка, який не виставляє своїх емоцій напоказ. З рішучим характером. Той що підкорює, але не підкоряється.

Мужній, суворий і владний. Це такий чоловік, у якого прояв турботи, м'якості і теплоти є ознакою хвилинної слабкості. Деяким особам жіночої статі, які віддають перевагу грубій силі брутальних чоловіків, це навіть дуже подобається і викликає непереборний сексуальний потяг.

Більшість жінок мають схильність до такого типу чоловіків і звичайно мріють його роздобути. Однак якщо він настільки привабливий по частині сексуальності, то як же він проявляє себе як чоловіка? Чи відчувають жінки щастя з таким чоловіком? Може вони мазохістки?

Як і слід було очікувати брутальні чоловіки полігамні. І зазвичай вони не дуже пристосовані до буднів сімейного життя. За статистикою дев'яносто сім відсотків жінок, які стали дружинами брутальних чоловіків, не щасливі в шлюбі. Дев'ять з одинадцяти сімей не дотягують і до двох з половиною років. Чому саме так?

ZRKe-u0bb4L9CmildRMyGJOA7.jpg

1. Дуже часто брутальність є ширмою, яка приховує невпевненість в собі і слабкість, а не притягальну мужність. Інколи, щоб приховати свої комплекси, невпевненість у своїх силах, чоловік такого типу може піти на все для захисту свого образу, навіть на приниження і образу своєї жінки. Чоловік, що носить маску брутального мачо, цілком може проявляти не просто кричущу грубість стосовно жінки, але і застосовувати силу.

2. Будучи джерелом поверхневої симпатії, яка в основному зводиться до сексуального потягу, брутальний чоловік не в змозі оцінити належним чином турботу, увагу та почуття глибокої любові. Він вважає, що без проблем зможе знайти заміну. З цієї причини він вкрай рідко йде на компроміси, які грають більше значення у відносинах. Егоцентризм візитна картка брутального чоловіка, тому він не намагається брати до уваги емоції і почуття жінки.

3. Крім того, це може стати великою проблемою при вихованні дітей, особливо у вирощуванні дівчаток. Адже брутальний чоловік вкладає всі сили на вихованні сина в дусі "справжнього чоловіка". Дівчатка для них пусте місце. Причина такого ставлення до дівчаток криється у вихованні. Їх самих часто виховували не дуже обдаровані розумом матері з диктаторськими замашками. Внаслідок чого такі чоловіки не вміють шанувати жінку, а зганяють своє неприйняття на всю жіночу стать.

Також видання "Коментарі" розповість, як справити приємне враження при першому знайомстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!