Головна Новини Дозвілля психологія Психологи розвінчали популярні міфи про жіночу дружбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи розвінчали популярні міфи про жіночу дружбу

Жіноча дружба багато в чому відрізняється від чоловічої

27 лютого 2020, 18:00 comments2601
Поділіться публікацією:
Психологи розвінчали популярні міфи про жіночу дружбу

Про жіночу дружбу ходить безліч анекдотів, іронічних байок і міфів, адже багато хто вважає, що її не існує. Психологи вирішили в цьому питанні розставити всі крапки над "і". Про це повідомляє видання Ukr.Media.

Жіночої дружби немає

Дружба у психології — це, коли люди між собою емоційно резонують, а точніше розуміють і приймають всі приховані риси один одного. Експерти кажуть, що дружні відносини між жінками можуть бути і є, адже міцність дружби не розрізняється за статевою ознакою. Ті, хто не вірить в жіночу дружбу, з якихось особистих причин, не хочуть, щоб вона існувала.

Жіноча дружба не закінчується з появою хлопців

Психологи кажуть, що якщо дружба між жінками закінчується, коли у одної із них з'являється молодий чоловік, то це не дружба, а скоріше світські відносини. Рано чи пізно вони б завершилися, і на це могли вплинути різні чинники. Такі відносини потрібні дівчатам, щоб ділитися один з одним якимись переживаннями, емоціями і думками. Якщо між жінками дійсно є дружба, то для неї поява хлопців, не стане перешкодою.

Жіноча дружба базується на суперництві

Експерти кажуть, що багато відносин між жінками побудовані на заздрості та суперництві. Але ці відносини не мають нічого спільного з поняттям "дружба". Спілкування справжніх подруг базується на інших факторах, які витримують почуття заздрості та переваг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, якими навичками повинна володіти успішна жінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!