Головна Новини Дозвілля психологія Які невербальні звички можуть відштовхнути співрозмовника
commentss НОВИНИ Всі новини

Які невербальні звички можуть відштовхнути співрозмовника

Від цих звичок краще позбавлятися

17 березня 2020, 14:20 comments1831
Поділіться публікацією:
Які невербальні звички можуть відштовхнути співрозмовника

Ваш співрозмовник під час розмови може звертати увагу не тільки на вашу мову, але і на жести, які можуть багато що про вас розповісти. Якщо хочете показати себе в кращому світлі, тоді варто відмовитися від кількох невербальних звичок.

Не йорзайте

Коли людина не може нормально сидіти на стільці і совається, намагаючись зайняти зручне положення, можна з упевненістю сказати, що вона хвилюється. Така поведінка говорить про внутрішню невпевненость, а це не ті якості, які хочеться демонструвати оточуючим.

Не схрещуйте руки

Така поза під час спілкування відштовхує, починає здаватися ніби ви горбитесь, не знаєте куди подіти руки і закриваєтеся від співрозмовника. Спробуйте під час розмови тримати руки долонями вгору – це жест показує, що вам нічого приховувати від співрозмовника.

Не шаркайте ногами

Якщо хочете справляти враження сильної і упевненої в собі людини – не шаркайте ногами. Здається, це дрібниця, але саме вона псує перше враження.

Не будьте розсіяними

Якщо ви будете постійно відволікатися на свій телефон або інші речі, співрозмовник подумає, що ви його не слухаєте або ігноруєте його слова. Це може показати вас з поганої сторони, адже навряд чи хтось захоче спілкуватися з невихованою людиною.

Підтримуйте зоровий контакт

У цій звичці важлива помірність. Погодьтеся, мало кому подобається, коли його пильно розглядають , але при цьому і повна відсутність зацікавленого погляду буде виглядати дивно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими звичками володіють успішні жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!