Головна Новини Дозвілля психологія Речі, які позбавляють жінку позитивної енергії
commentss НОВИНИ Всі новини

Речі, які позбавляють жінку позитивної енергії

Головне в жінці, що робить її сильною і привабливою — це її енергія

27 березня 2020, 10:20 comments4176
Поділіться публікацією:
Речі, які позбавляють жінку позитивної енергії

На світі є безліч речей, які буквально "з'їдають" нашу енергію. Але її втрата тягне за собою масу проблем, зокрема різкі зміни в настрої. Які речі негативно впливають на жіночу енергетику?

Образи, сварки і заздрість

Так, ці погані емоції не просто тимчасово псують настрій, вони впливають на вас всередину. Навчіться прощати, відпустіть образи, не заздріть, адже все в цьому світі — це результат того, що ви самі обираєте. Якщо хочете до літа скинути 15 зайвих кілограм, тоді вперед! Якщо хочете заробляти мільйони, так робіть для цього якісь кроки. Займіться собою і своїм розвитком, шукайте шляхи і рішення, щоб зробити життя краще.

Безсоння

Сон — дуже важлива частина життя, якою не можна жертвувати, як це роблять багато жінок. Так, потрібно встати раніше, щоб подбати про чоловіка, дитину, сніданок і ще безліч справ. Але! Коли ви жертвуєте своїм відпочинком, з надією, що "поспите потім" — ви ж самі вбиваєте в собі жіночу енергію.

Надлишок спілкування

Якщо ви приділяєте багато часу соціальним мережам і людям, які, на вашу думку, щиро не можуть порадіти за вас, пліткують, не бажають вам добра — значить ви виснажуєш себе, свої сили та енергію. Вмійте фільтрувати коло спілкування, люди, які знаходяться поруч з вами повинні вселяти довіру.

Відсутність догляду за собою

Знаходьте час на те, щоб зайнятися виключно собою. Періодично приймайте розслаблюючі ванни, робіть різні маски — це все наповнює жінку особливою силою, у неї починають світитися очі, вона по-іншому дивиться на світ.

Відсутність хобі

Крім будинку і роботи, у жінки має бути заняття, яке приносить їй радість і позитивні емоції. Коли ви не захоплені якимось видом діяльності, не маєте якогось хобі, вашу енергію тягне до дна. Жінка повинна займатися саморозвитком, а в цьому їй допоможе улюблене заняття.

Суєта

Жіночність і суєта просто несумісні. Квапливість, нерви і 1001 справа не мають нічого спільного з активацією жіночої енергії і сили. Додайте більше м'якості, доброти і розміреності в своє життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими навичками повинна володіти успішна жінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!