Головна Новини Дозвілля психологія Три головних заповіді, які допоможуть досягти твоєї мети
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головних заповіді, які допоможуть досягти твоєї мети

На шляху до успіху від цих трьох правил не можна відступати ні за яких обставин

6 травня 2020, 15:53 comments1890
Поділіться публікацією:
Три головних заповіді, які допоможуть досягти твоєї мети

На шляху до своєї мети ти зустрінеш як безліч перешкод, так і способів її досягнення. Рухатися до своєї мрії можна по різному: йти на пролом, виробити геніальний план, вирішиться на ризик. Якимись порадами можна знехтувати, якісь виявляться вкрай важливі. Але є три головних заповідей, від яких ніколи не можна відходити, якщо ти маєш намір здобути перемогу.

Слухай музику

Результативність у спорті покращується тоді, коли ти слухаєш улюблену музику — це вже давно доведено вченими. Головне — знайти ту мелодію, яка буде тебе мотивувати на роботу і відволікати від труднощів. Став ці композиції тоді, коли важко. Так ти точно зможеш перевершити себе і впоратися з будь-яким завданням. Але не забудь і про важливі фактори, які тебе найкраще можуть мотивувати.

Візуалізуй мета

Перед боями Мухаммед Алі і Джек Ніклаус використовували візуалізацію перед боєм. Коли уявляєш ситуацію, в мозку активуються ті ж нейронні зв'язки, що і при реальному виконанні дій. Це ніби репетиція, яка відтворюється в мозку і додає сил. Думай про те, якими будуть твої серцебиття, дихання та емоції, а також — наскільки чудова буде перемога.

Дозволь собі досягати

Сумніви шкідливі, тому не варто пускати їх в свою голову. Замість питань "чи зможу я впоратися?", "чи вартий я?" — думай в позитивному ключі. По суті, дай собі зелений світло і переконай себе, що все легко, просто і ти впораєшся. Даний аутотренінг допоможе збільшити самовпевненість і додасть енергії. У такому разі здатися буде складніше, а от піти далі і досягти більшого — легше.

Ніколи не відступай від цих трьох правил і успіх рано чи пізно тебе наздожене. Також видання "Коментарі" розповість про головні ознаки раціонального мислення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!