Головна Новини Дозвілля рецепти П'ять способів, які допоможуть зробити випічку менш калорійною
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів, які допоможуть зробити випічку менш калорійною

Багато хто мріє їсти випічку і десерти без шкоди для фігури

10 вересня 2019, 11:15 comments1769
Поділіться публікацією:
П'ять способів, які допоможуть зробити випічку менш калорійною

Завдяки заміні деяких інгредієнтів домашню випічку можна зробити набагато кориснішою і менш калорійною.

Порада № 1: Замініть цукор

Цукор – основний ворог красивої фігури і його вживання позначається на стані здоров'я всього організму. Замініть білий рафінований цукор на фініки, мед, кленовий сироп або стевію. Вийде не просто солодко, але і ароматно!

Порада № 2: Вибирайте правильне борошно

Найкорисніше борошно – цільнозернове, воно містить необхідні вітаміни і мікроелементи. Щоб звикнути до смаку, замінюйте борошно у випічці поступово. Також використовуйте інші види борошна – кукурудзяне, вівсяне, гречане. Вони менш калорійні та внесуть різноманітність у раціон.

Порада № 3: Замініть масло

Якщо для випічки необхідно вершкове або рослинне масло, можна замінити їх фруктовим пюре – яблучним, банановим, гарбузовим, морквяним або м'якоттю авокадо. Не використовуйте готове баночне пюре, воно містить додаткову порцію цукру, а значить і калорій.

Порада № 4: Використовуйте не все яйце

Яйця корисні через білки, а жовтки містять багато холестерину і важкі для перетравлення. Використовувати у випічці всього один жовток. Решту доберіть білками. Також яйця легко замінюють фрукти і фруктові пюре.

Порада № 5: Замініть молоко

Видів корисного молока існує чимало: кокосове, мигдальне, вівсяне та інші. Всі вони мають більш низьку калорійність у порівнянні з коров'ячим і принесуть чимало користі. Також випічка на іншому молоці набуває насичений аромат.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якою хворобою загрожує надмірна любов до випічки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!